Brand Nieuwkoop (2)Nieuwkoop, 25 december 2014

De hulpdiensten werden op een drukke eerste kerstdag gealarmeerd voor een brand in een woonark gelegen aan het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand en werden onder andere de brandweerboten van Nieuwkoop en Alphen ter plaats gevraagd.

Eenmaal ter plaatse stond de woonboot volledig in brand. De brandweer is door middel van de boten naar het eiland gevaren waar de woonark aangemeerd lag en is begonnen met het blussen van de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de woonark volledig afbrandde. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen.

De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: Dimitri Wisker & Daan de Vries

Brand Nieuwkoop (1) Brand Nieuwkoop (3) Brand Nieuwkoop (7) Brand Nieuwkoop (8)Brand NKP (1) Brand NKP (2) Brand NKP (3) Brand NKP (4) Brand NKP (5) Brand NKP (6) Brand NKP (7) Brand NKP (8) Brand NKP (9) Brand NKP (10) Brand NKP (11) Brand NKP (12) Brand NKP (13) Brand NKP (14) Brand NKP (15) Brand NKP (16) Brand NKP (17) Brand NKP (18) Brand NKP (19)

Cookievoorkeuren wijzigen