Ridder van Catsweg GDA (1)

Gouda, 26 december 2014

Op vrijdagmiddag is er brand uitgebroken in de keuken van een woning aan de Ridder van Catsweg in Gouda. Ook zou er iemand gewond zijn, dus werd ook gelijk een ambulance gealarmeerd.

De brand was snel onder controle, maar één van de bewoners had rook ingeademd. Deze heeft eerst in de ambulance aan het zuurstof gezeten waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd vervoerd. De woning is geventileerd en ook werden de bovenliggende flatwoningen gecontroleerd. Vervolgens kon men terug naar de kazerne. Stichting Salvage heeft de schade in de woning opgenomen.

Foto’s: Lars v/d Toorn & Rob de Jong

Ridder van Catsweg GDA (2) Ridder van Catsweg GDA (3) Ridder van Catsweg GDA (4) Ridder van Catsweg GDA (5) Ridder van Catsweg GDA (6) Ridder van Catsweg GDA (7) Ridder van Catsweg GDA (8) Ridder van Catsweg GDA (9) Ridder van Catsweg GDA (10) Ridder van Catsweg GDA (11) Ridder van Catsweg GDA (13) Ridder van Catsweg GDA (14) Ridder van Catsweg GDA (15) Ridder van Catsweg GDA (16) Ridder van Catsweg GDA (17) Ridder van Catsweg GDA (18) Ridder van Catsweg GDA (19)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen