Achtervolging TAR (1)Ter Aar, 25 december 2014

De politie heeft vanavond de achtervolging ingezet op een auto met daarin vermoedelijk drie mannen. De mannen zouden verdacht worden van enkele inbraken in Ter Aar en gingen er vandoor.

Al snel kon de politie de auto klem rijden op de Aardamseweg waarna de drie mannen er te voet vandoor gingen. De politie heeft geruime tijd in de omgeving gezocht met onder andere politiehonden en een helikopter. Of de verdachte(n) zijn aangehouden is onbekend.

Grotendeels van het bericht is op basis van verklaringen van omwonenden, de correctheid hiervan kunnen wij niet waarborgen. Wij hopen zo spoedig mogelijk met een update te komen.

Foto: Daan de Vries

Achtervolging TAR (2) Achtervolging TAR (3) Achtervolging TAR (4) Achtervolging TAR (5) Achtervolging TAR (6) Achtervolging TAR (7) Achtervolging TAR (8) Achtervolging TAR (9) Achtervolging TAR (10) Achtervolging TAR (11) Achtervolging TAR (12) Achtervolging TAR (13) Achtervolging TAR (14) Achtervolging TAR (15) Achtervolging TAR (16) Achtervolging TAR (17) Achtervolging TAR (18) Achtervolging TAR (19) Achtervolging TAR (20)

 

Cookievoorkeuren wijzigen