Rontgenweg APN (1)

Alphen aan den Rijn, 21 december 2014

De brandweer werd aan het einde van de zondagavond opgeroepen voor een brand in een bedrijf aan de Rontgenweg in Alphen a/d Rijn. Er werd veel rook gezien en daarom werd er al snel opgeschaald naar middelbrand. Van brand bleek echter geen schade: door een (poging tot) inbraak was de mistgenerator in werking getreden.

De brandweerinzet was niet meer nodig en de politie startte een onderzoek. Er was veel schade aan de garagedeur. Ook twee deuren verder was er schade, omdat daar eveneens is geprobeerd in te breken. Of er wat is buit gemaakt, is onbekend. Er is niemand aangehouden.

Foto’s: Rob de Jong & Marco van Bemmel

Inbraak APN (1) Inbraak APN (2) Inbraak APN (3)

Rontgenweg APN (2) Rontgenweg APN (3) Rontgenweg APN (4) Rontgenweg APN (5) Rontgenweg APN (6) Rontgenweg APN (7) Rontgenweg APN (8)

Inbraak APN (4)

Cookievoorkeuren wijzigen