Rijnsburg, 20 december 2014

Vanmiddag omstreeks half vijf werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Noordwijkerweg N449 in Rijnsburg ter hoogte van de Mooij tuincentrum.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een automobiliste tijdens het afslaan naar het tuincentrum een scooterrijdster over het hoofd had gezien en deze botste toen tegen de voorzijde van de auto aan, en gleed hierna tegen een reclamebord aan. De klap is behoorlijk hard geweest want ook het reclamebord was ontzet door de scooter welk ertegenaan gleed. De ambulancedienst heeft de bestuurster van de scooter behandeld in de ambulance en hierna is deze naar een ziekenhuis vervoerd. De scooter kan als gevolg van de schade als verloren worden beschouwd, de auto had op enkele krassen in de lak na niks.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen