Brand Zevenhuizen (1)Zevenhuizen, 18 december 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand (Afval / Rommel) op het Zuideinde in Zevenhuizen. Eenmaal ter plaatse bleek de brand wel buiten maar was het ook wel iets meer dan dat. De hulpdiensten troffen hier een vrachtwagen aan die volledig in brand stond.

Direct werd het blussen ingezet maar al snel bleek dat van het redden van de vrachtwagen geen sprake meer was. Deze werd door de brand totaal verwoest. Het enige wat de brandweer kon doen was het blussen van de brand.

De oorzaak van de brand is onbekend. Hier zal onderzoek naar gedaan worden.

Foto’s: Sven Poeze Brand Zevenhuizen (2) Brand Zevenhuizen (3) Brand Zevenhuizen (4) Brand Zevenhuizen (5) Brand Zevenhuizen (6) Brand Zevenhuizen (7) Brand Zevenhuizen (8)

Cookievoorkeuren wijzigen