Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (2)Waddinxveen, 18 december 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Coenecoopbrug – N207 bij Waddinxveen. Eenmaal ter plaatse bleek er een kop-staart aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee voertuigen.

Al snel bleek dat het slachtoffer niet bekneld zat en de brandweer had dan ook nagenoeg niets te doen waarna men retour kazerne kon. De ambulancedienst heeft één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

De voorste auto had nauwelijks schade en kon zelf doorrijden naar de eindbestemming. De achterste auto is het fietspad opgeduwd waarna deze door een berger is opgehaald. Tijdens de afhandeling van het ongeval is de Coenecoopbrug tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (1) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (3) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (4) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (5) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (6) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (7) Ongeval met beknelling Coenecoopbrug (8)