Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (13)Moordrecht, 18 december 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de A20 in Moordrecht. In eerste instantie werd één ambulance gealarmeerd maar omdat er al snel doorgegeven werd dat het een aanrijding betrof tussen maar liefst 15 voertuigen werden er nog twee ambulances extra gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek het aantal iets minder. Wanneer de getuigen er af gehaald werden, bleven er 12 auto’s over die schade hadden. De ambulancedienst heeft enkele personen gecontroleerd en er is uiteindelijk één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

De bergers reden af en aan om de voertuigen allemaal te kunnen bergen. Uiteindelijk zijn er vier bergers aan te pas gekomen om de snelweg weer vrij te krijgen. 2 auto’s zijn de afrit afgereden om daar later opgehaald te kunnen worden. Na anderhalf uur werd de A20 richting Rotterdam weer vrijgegeven. Er was dan wel inmiddels zo’n 4 kilometer file ontstaan op de A20 en zo’n 13 kilometer op de aansluitende A12.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (1) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (2) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (3) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (4) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (5) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (6) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (7) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (8) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (9) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (10) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (11) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (12) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (14) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (15) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (16) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (17) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (18) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (19) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (20) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (21) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (22) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (23) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (24) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (25) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (26) Ongeval - Kettingbotsing Moordrecht (27)

Cookievoorkeuren wijzigen