Nieuw-Vennep, 17 december 2014

Vanmorgen vroeg omstreeks kwart voor zes worden de brandweer korpsen van Roelofarendsveen en Sassenheim opgeroepen voor een ongeval met beknelling zwaar op de A44 in Nieuw-Vennep in de veiligheidsregio Kennemerland.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een flinke aanrijding had plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de snelweg. Van beknelling was echter geen sprake en hierop keerde de meeste brandweer eenheden terug naar de kazernes, de enkele achter gebleven eenheden hebben de nodige hand en spandiensten verricht. De ambulancedienst heeft zeker één persoon naar een ziekenhuis vervoerd. Van de voertuigen was er één total loss de ander had forse schade aan de linker voorzijde, beide voertuigen zijn door een berger versleept.

Tijdens dit ongeval en de berging was de A44 richting Amsterdam helemaal afgesloten, na ongeveer een uur kon de snelweg weer helemaal vrijgegeven worden voor het verkeer, de file die hierachter ontstond bedroeg ongeveer 4 kilometer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen