Sassenheim, 17 december 2014

Vanmorgen omstreeks  tien over tien werden politie ambulance en brandweer naar de kruising J.P. Gouveneurlaan met de Keerweerlaan in Sassenheim gestuurd voor een voertuig te water.

Als de hulpdiensten eenmaal ter plaatse komen blijkt dat de enige inzittende van de auto , de bestuurster, al veilig het voertuig had verlaten en op het droge stond. De brandweer heeft het voertuig voor de zekerheid nog gecontroleerd en hierna konden de meeste eenheden weer retour naar de kazernes. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet helemaal duidelijk maar het lijkt op een geval van per ongeluk het gas intrappen in plaats van de rem tijdens het in/uitparkeren. De vrouw is in de ambulance nog nagekeken maar hield gelukkig niets over aan het euvel, de ambulancemedewerkers hebben de vrouw naar haar huis om de hoek begeleid. De Suzuki Splash van net anderhalve maand oud wordt later door een berger geborgen.

Foto´s en video: Devin Waasdorp

 

 

 

Foto’s berging, ingezonden:

Cookievoorkeuren wijzigen