1 Middelbrand Politie Gouda (4)Gouda, 16 december 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een brand bij het Politiebureau van Gouda aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Een stukje loods van het politiebureau zou vol rook staan.

Eenmaal ter plaatse bleek een accu in brand te staan. Het vuur sloeg vervolgens over na enkele dienstfietsen. De brandweer kon het vuur al snel onder controle krijgen waarna werd afgeschaald naar kleine brand en het sein brandmeester werd gegeven.

Het aangrenzende cellencomplex heeft geen gevaar gelopen door de brand. De oorzaak is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

1 Middelbrand Politie Gouda (1) 1 Middelbrand Politie Gouda (2) 1 Middelbrand Politie Gouda (3) 1 Middelbrand Politie Gouda (5) 1 Middelbrand Politie Gouda (6) 1 Middelbrand Politie Gouda (7) 1 Middelbrand Politie Gouda (8) 1 Middelbrand Politie Gouda (9)

PolBur_GDA_WSlagers_001 PolBur_GDA_WSlagers_002

Cookievoorkeuren wijzigen