Ongeval A20 MDT (6)Moordrecht, 16 december 2014

De hulpdiensten waren nog bezig met de afhandeling van het ongeval op de A12 toen er opnieuw een aanrijding werd gemeld. Dit maar zou er op de A20 bij Moordrecht een ongeval hebben plaats gevonden waarbij ook een auto in brand zou staan.

Hulpdiensten spoedden zich naar de plaats van het ongeval en eenmaal ter plaatse bleek al snel dat er van een autobrand geen sprake was. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft één bestuurder gecontroleerd maar ook hier hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd de linker rijstrook afgesloten wat ook richting Gouda voor een flinke vertraging zorgde. De berger heeft de voertuigen afgesleept. Eén van de drie voertuigen kon zelf verder rijden.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A20 MDT (1) Ongeval A20 MDT (2) Ongeval A20 MDT (3) Ongeval A20 MDT (4) Ongeval A20 MDT (5) Ongeval A20 MDT (7) Ongeval A20 MDT (8) Ongeval A20 MDT (9)

Cookievoorkeuren wijzigen