Auto over de kop A12 (2)Waddinxveen, 16 december 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Waddinxveen. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen enkele personenauto’s. Bij deze aanrijding sloeg een auto over de kop.

De ambulancedienst heeft enkele personen gecontroleerd maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Een berger kwam er aan te pas om twee voertuigen met behoorlijke schade te bergen.

Ten tijden van de afhandeling van het ongeval zijn drie rijstroken afgesloten geweest. Dit zorgde voor een flinke vertraging richting Den Haag.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

Ongeval A12 Waddinxveen (1) Ongeval A12 Waddinxveen (2) Ongeval A12 Waddinxveen (3)Auto over de kop A12 (1) Auto over de kop A12 (3) Auto over de kop A12 (4) Auto over de kop A12 (5) Auto over de kop A12 (6) Auto over de kop A12 (7) Auto over de kop A12 (8) Auto over de kop A12 (9) Auto over de kop A12 (10) Auto over de kop A12 (11)

Cookievoorkeuren wijzigen