Boskoopseweg APN (1)

Alphen aan den Rijn, 15 december 2014

De hulpdiensten werden op maandmorgen gealarmeerd voor een ongeval op de Oostgouweweg (N207) bij Alphen a/d Rijn. Dit bleek echter niet de juiste locatie, het ging om de Boskoopseweg (eveneens N207).

Bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s raakte één persoon dusdanig gewond dat deze vervoerd moest worden naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten zwaar beschadigd. Mede door onderzoek van de VOA was de weg een paar uur afgesloten, wat voor enige overlast zorgde. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Boskoopseweg APN (2) Boskoopseweg APN (3) Boskoopseweg APN (4) Boskoopseweg APN (5) Boskoopseweg APN (6) Boskoopseweg APN (7) Boskoopseweg APN (8) Boskoopseweg APN (9) Boskoopseweg APN (10) Boskoopseweg APN (11) Boskoopseweg APN (12) Boskoopseweg APN (13) Boskoopseweg APN (14)

Cookievoorkeuren wijzigen