Steekpartij Alphen (4)Alphen aan den Rijn, 14 december 2014
De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een zwaar gewonde man op de Pieter Doelmanstraat in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse bleek een nog onbekende man te zijn neergestoken.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe hij er aan toe is. De steekpartij gebeurde rond vijf uur zondagochtend in het centrum in de buurt van de Adventskerk. Het slachtoffer is daarna richting de Alphense brug gelopen en verloor daarbij veel bloed, een spoor van tientallen meters lang was de stille getuige van de steekpartij.

Een man met Noord-Afrikaans uiterlijk is op een fiets met fietstassen gevlucht richting de Emmalaan. Verder is alleen bekend dat hij een Gucci-petje droeg.

De brandweer heeft na het onderzoek van de technische recherche het wegdek schoongespoten. Over de toedracht is nog niets bekend.

Politie persbericht:

Alphen aan den Rijn – Bij een steekincident op de Pieter Doelmanstraat is in de nacht van zaterdag op zondag 14 december een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn zwaargewond geraakt.

Rond 05.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een vechtpartij op de Julianastraat. Agenten namen direct poolshoogte en troffen op de Pieter Doelmanstraat een zwaargewonde man aan met een steekwond. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. De politie startte ter plaatse een opsporingsonderzoek en is op zoek naar getuigen. Aan het steekincident zou een ruzie vooraf zijn gegaan met een onbekende man. Deze man is op een fiets met fietstassen gevlucht in de richting van de Emmalaan. Het betreft een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk en een petje op zijn hoofd.

Foto’s: Foto- & Persbureau Marofer, Jasper van Reenen & Ingestuurd door derden.

 

Let op: Onderstaande foto’s kunnen als onprettig worden ervaren. Het bekijken hiervan is na deze waarschuwing een eigen keuze en geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Steekpartij Alphen (1) Steekpartij Alphen (2) Steekpartij Alphen (3) Steekpartij Alphen (5) Steekpartij Alphen (6) Steekpartij Alphen (7) Steekpartij Alphen (8) Steekpartij Alphen (9) Steekpartij Alphen (10) Steekpartij Alphen (11) Steekpartij Alphen (12) Steekpartij Alphen (13) Steekpartij Alphen (14) Steekpartij APN (1) Steekpartij APN (2) Steekpartij APN (3) Steekpartij APN (6) Steekpartij APN (7) Steekpartij APN (9) Steekpartij APN (10) Steekpartij APN (12) Steekpartij APN (14) Steekpartij APN (15) Steekpartij APN (16) Steekpartij APN (17) Steekpartij APN (18)

Cookievoorkeuren wijzigen