Voertuigbrand APN (3)Alphen aan de Rijn, 13 december 2014

Vanavond werd brandweerpost Zwammerdam gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Steekterweg in Alphen aan den Rijn. De politie werd zonder spoed gealarmeerd, omdat het op het eerste gezicht geen sprake zou zijn van direct gevaar voor de omgeving.

Ter plaatse was er geprobeerd een bestelbus in de brand te steken. De brandweer heeft de brand geblust en trof in het voertuig vuurwerk aan. Een berger heeft het voertuig meegenomen en zal nader onderzocht gaan worden door de politie. Het voertuig bleek ook al eerder betrokken te zijn geweest bij een diefstal.

Foto’s: Jasper van Reenen & Edwin Kasteleijns

Voertuigbrand APN (1)

Voertuigbrand APN (2)

Voertuigbrand APN (4)

Voertuigbrand APN (5)

Voertuigbrand APN (6)

Voertuigbrand APN (7)

Voertuigbrand APN (8)

Voertuigbrand APN (9)

Cookievoorkeuren wijzigen