Opweg BAT (3)

Bergambacht, 11 december 2014

Even na half acht op donderdagochtend werden politie, ambulance en een aantal brandweervoertuigen met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Opweg – N207 in Bergambacht.

Er bleek op de parallelweg van de N207, de Opweg, een brommobiel het water te zijn ingereden. De jonge bestuurder bleek zijn voertuig al te hebben verlaten. Om deze reden kwam alleen de tankautospuit van brandweer Bergambacht ter plaatse en werden alle andere brandweerwagens afgemeld. Ook was al snel duidelijk dat de jongen niet gewond was waarna ook de ambulance niet ter plaatse kwam.

Voor de brandweer bleek weinig te doen, zij konden daarom al snel retour kazerne. Een berger was snel ter plaatse en heeft het voertuig uit het water getakeld en afgevoerd. Het voertuig zal total loss zijn. Het verkeer ondervond weinig hinder door het ongeval.

Foto’s: Marco van Bemmel

Opweg BAT (1) Opweg BAT (2) Opweg BAT (4) Opweg BAT (5) Opweg BAT (6) Opweg BAT (7) Opweg BAT (8) Opweg BAT (9) Opweg BAT (10) Opweg BAT (11) Opweg BAT (12)

Cookievoorkeuren wijzigen