Ongeval N228 HTT (3)Haastrecht, 9 december 2014

De hulpdiensten werden vandaag alweer gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg West РN228 in Haastrecht. Ter plaatse bleek er een kop Рstaart aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee voertuigen. E̩n van de voertuigen kwam hierna in de bosjes tot stilstand.

Er werd wel een ambulance gealarmeerd maar uiteindelijk bleek niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. De politie heeft de zaak verder afgehandeld en een berger heeft zich ontfermd over de voertuigen.

Al twee keer eerder werden de hulpdiensten afgelopen week gealarmeerd voor forse ongevallen op de N228 maar dit keer bleek het gelukkig relatief mee te vallen.

Foto’s: 112HM.

Ongeval N228 HTT (1) Ongeval N228 HTT (2) Ongeval N228 HTT (4) Ongeval N228 HTT (5) Ongeval N228 HTT (6) Ongeval N228 HTT (7)

Cookievoorkeuren wijzigen