Leimuiden, 6 december 2014

Vanmiddag omstreeks twee uur werden brandweer politie en ambulances in grote getale opgeroepen voor een beknelling zwaar op de Provinciale Weg N207 in Leimuiden.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat zich een ongeval tussen twee personenauto’s heeft voortgedaan. Hoe dit precies is gebeurd is nog onduidelijk maar volgens ooggetuige slingerde één van de voertuigen wild over de weg, vermoedelijk was de bestuurder onwel geworden tijdens het rijden. De twee voertuigen raakte elkaar terwijl men beide op de verkeerde weghelft reed, vermoedelijk komt dit door de uitwijkmanoeuvre voor het slingerende voertuig.

De brandweer heeft bij één van de voertuigen een deur verwijderd, van verdere beknelling was geen sprake. Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen nagekeken en één of meerdere personen uit het zilverkleurige voertuig zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittende van het bruinkleurige voertuig kwamen er met de schrik gelukkig goed van af. Door de klap lagen de brokstukken en delen van onder andere de wielophanging verspreid over de weg, de twee voertuigen stonden ook een flinke afstand van elkaar verwijderd.

De politie heeft enkele uren lang sporenonderzoek verricht, hiervoor was de gehele Provinciale Weg N207 vanaf Leimuiden tot aan de Kruisweg N446 afgesloten voor al het verkeer, omstreeks vier uur was het onderzoek en de berging klaar en werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen