Noorderhout GDA (1) Gouda, 6 december 2014

De hulpdiensten werden op zaterdagochtend gealarmeerd voor een incident op de Noordhoef in Gouda. Er was een persoon aangetroffen in een sloot in het nabijgelegen Noorderhout.

De ambulancebroeders konden al vrij snel vaststellen dat de persoon al was overleden. Hierop werd een groot gebied afgezet. De technische recherche kwam ter plaatse voor onderzoek en werd geassisteerd door een helikopter. Over de identiteit en de toedracht is tot op heden niks bekend.

Update politiebericht 7 december 2014:

Overleden man (43) aangetroffen, politie zoekt informatie

  • Laatste update: 07-12-2014 | 11:02

Gouda – Een voorbijganger trof zaterdag 6 december omstreeks 08.50 uur in een water langs de Noordhoef achter de Rietzoom een stoffelijk overschot aan. De politie start een onderzoek en gaat daarbij uit van een misdrijf.

De politie stelde direct een groot onderzoek in. Medewerkers van de forensische opsporing stelden een onderzoek in en een duikploeg borg het stoffelijk overschot. Uit onderzoek bleek dat het ging om een 43-jarige inwoner uit Gouderak. De man was sinds dinsdag 2 december vermist. De politie gaat uit van een misdrijf.

Start Team Grootschalige Opsporing

Onder leiding van een officier van justitie werd een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) geformeerd dat onderzoek doet naar het overlijden van de 43-jarige man.

Zoektocht naar auto slachtoffer

De man was in het bezit van een rode Opel Corsa voorzien van het kenteken ST-HH-80. Dit voertuig is tot op heden niet gevonden. De politie is op zoek naar dit voertuig. Van het voertuig is bekend dat de uitlaat defect was en veel herrie veroorzaakte. De lak van de auto is aan de rechtervoorzijde (motorkap) sterk verkleurd (vaal). Opel Corsa (Foto: Politie.nl) Slachtoffer was in het bezit van soortelijk type Opel Corsa, rood van kleur voor zien van het kenteken ST-HH-80.

Informatie gevraagd

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Heeft u het slachtoffer dat sinds dinsdag 2 december vermist was nog na deze datum gezien? Weet u waar zijn auto is gebleven? Bel dan met het TGO-team November 14 in Gouda via 0900-8844. Wilt u informatie anoniem delen? Bel dan met de Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Foto’s: Rob de Jong Noorderhout GDA (2) Noorderhout GDA (3) Noorderhout GDA (4) Noorderhout GDA (5) Noorderhout GDA (6) Noorderhout GDA (7) Noorderhout GDA (8) Noorderhout GDA (9) Noorderhout GDA (10) Noorderhout GDA (11) Noorderhout GDA (12) Noorderhout GDA (13) Noorderhout GDA (14) Noorderhout GDA (15) Noorderhout GDA (16)

Cookievoorkeuren wijzigen