Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (5)Gouda, 5 december 2014

De hulpdiensten werden aan het eind van de middag gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water aan de Kattendijk in Gouderak. Al snel bleek dit niet het juiste adres en werd de incidentlocatie verplaatst naar de Kanaaldijk – N207 bij Gouda. Dit is naast de welbekende Julianasluis.

Al enkele dagen wordt een man uit Gouderak samen met zijn auto vermist en vanmiddag werden bij een kade enkele bandensporen aangetroffen die er op zouden duiden dat daar een auto het water ingereden zou zijn.

De brandweer heeft ruim anderhalf uur met duikers en een boot gezocht in het water maar uiteindelijk niets aangetroffen waarna men retour kazerne kon. Mogelijk dat morgen verder gezocht gaat worden op deze plek.

Foto’s: Rens de Haan

Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (1) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (2) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (3) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (4) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (6) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (7) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (8) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (9) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (10) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (11) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (12) Vermiste man mogelijk in de IJssel bij Gouda (13)

Cookievoorkeuren wijzigen