TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_1

Gouda, 5 December 2014

Rond half 3 vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een melding ‘Dier te water’ aan de Tweede Moordrechtse Tiendeweg te Gouda. Er bleek een paard in het water te liggen en het lukte de eigenaar niet het dier er uit te krijgen.

Hoewel er in eerste instantie zonder spoed naar de locatie werd gereden werd er na een verontrustend telefoontje
van de eigenaar toch besloten om met spoed verder te rijden. Het paard dreigde te verslappen in het koude water en snelheid was daarom geboden. De gearriveerde brandweermannen lukte het met behulp van een aantal mannen gelukkig vrij vlot om het paard weer op het droge te krijgen.

Foto’s: Wim Slagers

TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_2 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_3 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_4 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_5 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_6 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_7 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_8 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_9 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_10 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_11 TweedeMdrTiendwg_GDA_WSlagers_12

 

Cookievoorkeuren wijzigen