Melding voertuig te water Haastrecht (15)Haastrecht, 4 december 2014

De hulpdiensten werden omstreeks half twee in de morgen gealarmeerd voor een voertuig te water op de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht. Ter plaatse bleek een voertuig van de weg te zijn geraakt, enkele bosjes, een lantaarnpaal en een boom te hebben geraakt waarna deze in het gras, net boven de sloot, tot stilstand kwam.

Bij het voertuig werd geen bestuurder aangetroffen waarna de hulpdiensten van het ergste uitgingen. Direct werd met de duikploeg van Gouda gestart met een verkenning in het water. Later werd deze verkenning uitgebreid met de duikploeg van Schoonhoven. Na ongeveer een half uur zoeken kwam het verlossende telefoontje; een man had zich gemeld in het ziekenhuis en bleek de bestuurder van de auto. Hij gaf ook aan dat hij alleen in de auto zat waarna de zoekactie kon worden gestaakt.

Wel liet het ongeval zijn sporen na, de schade was aanzienlijk. De auto is door een bergingsdienst geborgen en zal total loss worden verklaard. De toedracht van het ongeval zal door de politie worden onderzocht.

Foto’s: Stefan Vermin & Rens de Haan
Video: Rens de Haan

IMG_5731 IMG_5734 IMG_5739 IMG_5743 IMG_5748 IMG_5752Melding voertuig te water Haastrecht (1) Melding voertuig te water Haastrecht (2) Melding voertuig te water Haastrecht (3) Melding voertuig te water Haastrecht (4) Melding voertuig te water Haastrecht (5) Melding voertuig te water Haastrecht (6) Melding voertuig te water Haastrecht (7) Melding voertuig te water Haastrecht (8) Melding voertuig te water Haastrecht (9) Melding voertuig te water Haastrecht (10) Melding voertuig te water Haastrecht (11) Melding voertuig te water Haastrecht (12) Melding voertuig te water Haastrecht (13) Melding voertuig te water Haastrecht (14) Melding voertuig te water Haastrecht (16) Melding voertuig te water Haastrecht (17) Melding voertuig te water Haastrecht (18) Melding voertuig te water Haastrecht (19) Melding voertuig te water Haastrecht (20)

Cookievoorkeuren wijzigen