Wassenaar, 4 december 2014

Vanavond omstreeks negen uur worden politie en twee ambulances uit Hollands-Midden naar de kruising Raaphorstlaan met de rijksstraatweg N44 in Wassenaar in de regio Haaglanden gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijk dat er voor het stoplicht een flinke kop/staart botsing heeft plaatsgevonden tussen een taxi en een personenauto, hoe dit precies kon gebeuren is nog onduidelijk. Het ambulancepersoneel heeft de beide bestuurders nagekeken en uiteindelijk is de bestuurder van de van achter aangereden auto met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de taxi chauffeur bleef ongedeerd. Rijkswaterstaat en de politie hadden drie rijbanen van de N44 richting Den Haag afgesloten het verkeer had maar één rijbaan ter beschikking. De politie neemt het ongeval in onderzoek, nadat de voertuigen door BCB bv geborgen waren en het wegdek gereinigd was kon de weg weer vrijgegeven worden.

Foto´s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen