Gaslek SWK (6)

Stolwijk, 4 december 2014

Vanavond werden de brandweer van Stolwijk en de Officier van Dienst Krimpenerwaard met spoed gealarmeerd voor een gaslucht die geroken zou worden op de Rietgors in Stolwijk.

Ter plaatse hing er op straat een gaslucht. De brandweer voerde in de gehele omgeving metingen uit waarna uiteindelijk een punt werd gevonden waar een hoge concetratie gas onder de grond vandaan kwam. In afwachting van Joulz bleef de brandweer metingen uitvoeren en werd de omgeving afgezet maar de gemeten concetraties werden niet hoger of lager. Toen medewerkers van Joulz eenmaal ter plaatse waren hebben hun het meten overgenomen. Na wat zoekwerk met o.a. een tekening van leidingen werd er begonnen met graven. Al snel werd het gaslek gevonden waarna de brandweer ruim twee uur na de melding weer retour kon. Het Joulz personeel zal zorg dragen voor het repareren van het lek.

Foto’s: Marco van Bemmel

Gaslek SWK (1)

Gaslek SWK (2)

Gaslek SWK (3)

Gaslek SWK (4)

Gaslek SWK (5)

Gaslek SWK (7)

Gaslek SWK (8)

Gaslek SWK (9)

Gaslek SWK (10)

Gaslek SWK (11)

Gaslek SWK (12)

Cookievoorkeuren wijzigen