Leiden (2)Leiden, 3 december 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Europaweg – N206 in Leiden. Ter plaatse bleek er een flink ongeval te hebben plaats gevonden tussen vier voertuigen.

Eén persoon raakte bij de aanrijding gewond en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Zover bekend bleek er niemand bekneld te zitten. Wel heeft de brandweer enkele onderdelen uit de auto geknipt om het slachtoffer beter te kunnen bevrijden.

Volgens verklaringen bleek het hier te gaan om een verkeersconflict waarbij onder andere werd ingehaald toen het fout ging. Eén bestuurder zou gevlucht zijn na de aanrijding. De politie heeft uitgebreid onderzoek verricht en de Europaweg is dan ook enige tijd afgesloten geweest.

Nog geen maand geleden overleed er al iemand bij Leiderdorp n.a.v. eveneens een verkeersruzie.

Foto’s & Video: Persbureau Marofer

Leiden (1) Leiden (3) Leiden (4) Leiden (5) Leiden (6) Leiden (7) Leiden (8) Leiden (9) Leiden (10)

Cookievoorkeuren wijzigen