Oegstgeest, 2 december 2014

Vanavond omstreeks tien voor elf worden meerdere politie en ambulance eenheden naar de A44 Links 15,2 gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden tussen een voetganger welk over de snelweg liep en een personenauto. Het slachtoffer overleed helaas ter plaatse aan haar/zijn verwondingen en er was niets meer wat de hulpdiensten konden doen. De politie begon gelijk met een groot onderzoek naar de toedracht van dit ongeval op de A44 en maakte een groot ‘plaats delict’. Tijdens dit onderzoek, welk nog vele uren in beslag neemt, is de A44 in de richting van Amsterdam afgesloten. Het verkeer welk vast stond in de ontstane file mocht omkeren en kon via de oprit de snelweg verlaten. Hoe dit ongeval kon gebeuren en wat de persoon lopend op de snelweg deed is onbekend, als hier later meer informatie over komt wordt dit toegevoegd aan dit bericht.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen