Alphen aan den Rijn (2)Alphen aan den Rijn, 3 december 2014

Bij het Wellantcollege in Alphen aan den Rijn is vanmorgen een auto naar binnen gereden. Hij kwam met zijn grote auto rond zeven uur vanmorgen op school om spullen uit te laden toen het misging. Met zijn trekhaak reed hij dwars door de pui van het dierlokaal heen.

Aan de Kalkovenweg ging het mis bij de middelbare school toen de bestuurder onwel werd. Hij kon niet voorkomen dat hij met de achterkant van zijn auto bij het schoolgebouw naar binnen reed. ,,Het gaat om onze senior dierdocent,” zegt regiodirecteur Bert van Leeuwen. ,,Hij kwam met zijn grote auto rond zeven uur vanmorgen op school om dingen uit te laden toen het misging. Met zijn trekhaak reed hij dwars door de pui van het dierlokaal heen, waarna de auto verder doorschoot. Het slachtoffer van de eenzijdige aanrijding is naar het ziekenhuis vervoerd. ,,Daar wordt hij onderzocht, hij is goed bij kennis.”Schade
Docenten, leerlingen en het bouwteam van de school zijn direct ingelicht over het ongeval. ,,Het lokaal is even niet te gebruiken. Tijdelijk geven we les in de aula tot eind deze week.”

De renovatie aan het gebouw is al in volle gang. ,,Hoe groot de schadepost is weet ik niet en dat vind ik ook niet interessant. Het gaat erom dat het goed gaat met onze docent.”

Informatie: Algemeen Dagblad

Alphen aan den Rijn (1)

Cookievoorkeuren wijzigen