Voorhout, 2 december 2014

Vanmiddag omstreeks tien voor vijf werden politie en twee ambulances naar de Leidsevaart N444 in Voorhout gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat zich een ongeval tussen een bromfietser en een scooterrijder voor. Dit gebeurde omdat een vrouw op de fiets, met een hond aangelijnd in haar hand, plotseling slingerde op het fietspad en bij een uitwijkmanoeuvre hiervoor botste de scooter en de brommerrijder op elkaar. Het ambulancepersoneel heeft de twee personen behandeld in de ambulance en hierna zijn beide met spoed naar een Leids ziekenhuis vervoerd.

De verkeers ongevallen analyse van de politie onderzoek het ongeval, van alle betrokkenen zijn de gegevens genoteerd. Het brom-fietsverkeer ondervond enige hinder door het ongeval.

Foto’s: Devin Waasdorp

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen