Brand Gouda (2)Gouda, 2 december 2014

De brandweerposten van Gouda en Haastrecht werden vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Marathonlaan in Gouda. De melder gaf aan zwarte rook gezien te hebben vanaf een flatgebouw.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en stelde een onderzoek in. Het zou gaan om de nieuwe flat in kruising met de Olympiadeplein. De brandweer heeft meerdere mensen gesproken in de flat en deze van top tot teen bekeken maar uiteindelijk kon er niets worden gevonden wat leek op brand of wat de oorzaak zou kunnen zijn geweest van de eventuele rook.

Wel kwam een buurtbewoner nog even melden dat er even voor de aankomst van de brandweer een harde klap was gehoord. Mogelijk dat dit vuurwerk was en wat rook heeft geproduceerd. De brandweer ging in ieder geval weer onverrichter zaken retour.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Brand Gouda (1) Brand Gouda (3) Brand Gouda (4) Brand Gouda (5) Brand Gouda (6) Brand Gouda (7)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen