Ongeval N207 Stolwijk (8)Stolwijk, 2 december 2014

De hulpdiensten werden rond de middag gealarmeerd voor een ongeval op de Schoonhovenseweg – N207 bij Stolwijk voor een eenzijdig ongeval. Ter plaatse bleek een auto met een jong gezin op twee bomen te zijn gebotst waarna de auto half hangend boven het water tot stilstand kwam.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft alle inzittenden onderzocht waarna deze voor controle zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De auto reed in de richting van Gouda toen de auto met één band in de berm kwam, na een stuurcorrectie kwam de auto op de weghelft van de tegenliggers waarna er opnieuw een stuurcorrectie werd uitgevoerd. Dit laatste ging niet goed waarna de auto de berm in reed, op een boom botste, iets verderop nogmaals tegen een boom botste en boven het water tot stilstand kwam. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval N207 Stolwijk (1) Ongeval N207 Stolwijk (2) Ongeval N207 Stolwijk (3) Ongeval N207 Stolwijk (4) Ongeval N207 Stolwijk (5) Ongeval N207 Stolwijk (6) Ongeval N207 Stolwijk (7) Ongeval N207 Stolwijk (9) Ongeval N207 Stolwijk (10) Ongeval N207 Stolwijk (11)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen