N11 APN (2)

Alphen aan den Rijn, 30 november 2014

Even na half negen vanavond werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de N11 – oprit Ring Oost bij Alphen aan den Rijn.

De bestuurder van een busje was net over het kruispunt heen de oprit opgereden richting Bodegraven toen deze van de weg raakte, ging tollen en hierna achterstevoren tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. ‘Geluk’ bij een ongeluk is dat de bestuurder tegen de paal tot stilstand kwam anders was de kans zeer groot dat hij met voertuig en al van het talud was afgereden. In dat geval zou het veel slechter hebben kunnen aflopen.

Het slachtoffer is enige tijd door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek uiteindelijk geen verwondingen te hebben waarvoor deze naar het ziekenhuis moest. De lantaarnpaal kwam na de aanrijding flink scheef te staan. Dit zal later worden hersteld. Op de plek van het incident zijn er nog twee rijstroken richting de oprit waardoor het verkeer geen hinder ondervond van de aanrijding. Een berger heeft het voertuig afgevoerd.

Foto’s: Marco van Bemmel

N11 APN (1)

N11 APN (3) N11 APN (4) N11 APN (5) N11 APN (6) N11 APN (7) N11 APN (8) N11 APN (9)N11 APN (10) N11 APN (11) N11 APN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen