Oegstgeest, 30 november 2014 

Vanmorgen vroeg omstreeks 3 uur werd de brandweer van Voorhout met spoed opgeroepen voor een autobrand op de A44 Rechts bij 15,0.

Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto volledig in brand te staan. De bestuurder van de auto reed op de snelweg toen hij plotseling een harde klap in het motorcompartiment hoorde en hierna begon zijn toerenteller raar te doen. De man zette toen zijn auto snel op de vluchtstrook neer en op dat moment kwam de eerste rook al onder de motorkap vandaan, hierop werden de hulpdiensten gebeld. De brandweer had het vuur al snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Tijdens de bluswerkzaamheden was de rechter rijstrook afgesloten, vanwege het vroege tijdstip ondervond het verkeer hier weinig hinder van. De auto is door een berger weg gesleept. Rijkswaterstaat zal de schade aan het wegdek op zich nemen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen