Voorhout, 29 november 2014

Vanavond omstreeks kwart voor zeven werden politie en ambulance met spoed naar de ‘s-Gravendamseweg N443 in Voorhout gestuurd voor een melding van een verward persoon.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een verwarde man een aanzienlijke hoeveelheid chemische stof had opgedronken en hierop van huis was vertrokken. Meerdere politie eenheden met de auto en de motor hebben de omgeving en de weilanden van de Jacoba van Beierenlaan N450 afgezocht naar de man. Niet veel later kwam het bericht dat de man weer thuis was gearriveerd en hierop gingen alle hulpdiensten naar die locatie toe. Gelukkig had de man de stof alweer uit gebraakt maar men wilde toch de man onderzoeken en met hem in gesprek gaan, dit was echter niet zo makkelijk. De man verzette zich hevig en schold de agenten uit en weigerde alle verdere hulp, hierop kwam de politie met nog meer eenheden met schilden ter plaatse en ook werden de hondengeleiders opgeroepen. Nadat de twee hondengeleiders ter plaatse kwamen was de man na door op hem in te praten weer rustiger geworden en bleek ook dat verdere medische verzorging niet nodig was waarop de ambulance retour kon. Ook konden de hondengeleiders en enkele agenten toen weer weg. De laatste agenten handelen de zaak met de man verder af.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen