Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (6)Reeuwijk, 29 november 2014

Vroeg in de morgen werden de brandweerposten van Gouda en Reeuwijk gealarmeerd voor een gebouwbrand in de brandweerkazerne van Reeuwijk. Mede omdat er mogelijk sprake was van brand in een brandweerkazerne werd ook de tankautospuit van Gouda meegestuurd.

Eenmaal ter plaatse bleek het niet te gaan om ín de brandweerkazerne maar ernaast. Al snel kon de oorzaak van de melding wordt achterhaald. Het pand waar de melding bleek wordt momenteel verbouwd en is ingepakt met bouwzeil. Ergens halverwege staat een rode lamp op het zeil gericht wat al een verdachte indruk geeft. Toen de melder voorbij kwam stond men net puin te storten waarna er een hoop stof vrij kwam. Zo leek het al met al op een flinke brand maar daar bleek niets van waar.

De hulpdiensten konden al snel onverrichter zaken retour.

Foto’s: Rens de Haan

Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (1) Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (2) Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (3) Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (4) Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (5) Bouwzeil oorzaak van melding brand Reeuwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen