Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (5)Waddinxveen, 25 november 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Zuidkade in Waddinxveen. Toen de brandweer van Waddinxveen en Gouda ter plaatse kwam trof men bij een bedrijf, niet aan de zuid- maar aan de Wilhelminakade, twee stalen tonnen aan waar het één en ander in werd verstookt.

Er bleek dus geen brand in een bedrijf of woning maar omdat de politie niet akkoord ging met de afvalverbranding heeft de brandweer het vuur gedoofd. Al snel was deze klus geklaard en men kon retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (1) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (2) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (3) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (4) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (6) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (7) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (8) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (9) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (10) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (11) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (12) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (13) Gebouwbrand Zuidkade Waddinxveen (14)

Cookievoorkeuren wijzigen