Kind bekneld Moordrecht (9)Moordrecht, 25 november 2014

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de West Ringdijk in Moordrecht. Er zou sprake zijn van beknelling waarop ook de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Eenmaal op de plaats van het incident bleek het te gaan om een jong meisje welke met haar voetje vast zaten in de spaken van een fiets.

De brandweer heeft een stijl van de fiets weggeknipt waarna het voetje kon worden bevrijd. Het meisje is door de ambulancedienst gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Dit alles onder grote belangstelling van de halve plaatselijke basisschool.

Na een half uur kon de rest wederkeren op de West Ringdijk. Hoe het meisje met haar voet tussen de spaken heeft kunnen komen is onbekend. Dit is in ieder geval niet gebeurd n.a.v. een aanrijding met een tweede partij.

Foto’s: Rens de Haan

Kind bekneld Moordrecht (1) Kind bekneld Moordrecht (2) Kind bekneld Moordrecht (3) Kind bekneld Moordrecht (4) Kind bekneld Moordrecht (5) Kind bekneld Moordrecht (6) Kind bekneld Moordrecht (7) Kind bekneld Moordrecht (8) Kind bekneld Moordrecht (10) Kind bekneld Moordrecht (11) Kind bekneld Moordrecht (12) Kind bekneld Moordrecht (13) Kind bekneld Moordrecht (14)