Leiden, 24 november 2014

Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf werden politie, ambulance en brandweer naar de Witte singel in Leiden gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat twee personenauto´s een kop/staart botsing hadden gehad. Beide auto´s raakte hierdoor flink beschadigd. Het ongeval en de hulpverlening zorgde voor een hoop vertraging voor het verkeer. Eén van de auto´s stopte voor het zebrapad omdat iemand wilde oversteken maar de auto die daarachter  aankwam zag dit niet en botste op de stoppende auto. De bestuurder van de van achter geraakte auto is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft wat hand en spandiensten verricht voor onder andere vloeistof lekkage en het schoonmaken van het wegdek. De auto is door een berger weg gesleept.

Tekst: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen