Voorhout, 22 november 2014

Vanavond omstreeks kwart voor acht werden politie en ambulance naar de Componistenlaan in Voorhout gestuurd, er was een oudere man liggend op straat gevonden.

Eenmaal ter plaatse bleek al snel dat de man last had van ‘de ziekte van Heineken’. Het ambulancepersoneel heeft de beschonken man even nagekeken en behandeld in de ambulance maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. De politie had de man, met enige moeite, in de politie auto gezet. De man begon toen moeilijk te doen en misdroeg zich achterin de politie auto. De agenten stelde hem twee opties: of door de politie naar een kennis in de buurt gebracht worden of aangehouden worden en een nachtje slapen in de politiecel, de man koos eieren voor zijn geld en ging zich toen weer netjes gedragen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen