Lisse, 23 november 2014

Vanaacht omstreeks kwart voor twee worden brandweer en politie met spoed opgeroepen voor een voertuigbrand op het Meer en Houtplein in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat bij een personenauto het motorgedeelte in lichterlaaie stond. De brandweer heeft het vuur gelijk met twee stralen hogedruk bestreden, de vuurzee was hierdoor al snel onder controle. Met behulp van de hydraulische schaar werd de motorkap open geforceerd en zo kon men de laatste smeulende delen blussen. Een andere personenauto welk naast de brandende auto geparkeerd stond heeft lichte schade opgelopen door de hitte.

De politie gaat uit van brandstichting, personen die iets hebben gezien of weten worden verzocht contact op te nemen met de politie via algemeen nummer: 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen