Kattensingel GDA (1)

Gouda, 21 november 2014

Op vrijdagavond werd een ambulance opgeroepen voor een onwelwording in een woning aan de Kattensingel in Gouda. Even later werd ook de politie en een tweede ambulance opgeroepen omdat het om een reanimatie zou gaan. Het slachtoffer bleek op de eerste verdieping te liggen waarna ook de brandweer gealarmeerd werd.

Om alle hulpverleners hun werk goed en veilig te kunnen doen werd de Kattensingel ten tijde van de hulpverlening afgesloten. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het slachtoffer uit huis getakeld waarna deze per ambulance met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. Hierna werd de Kattensingel weer vrijgegeven. Of het daadwerkelijk een reanimatie betrof is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel 

Kattensingel GDA (2) Kattensingel GDA (3) Kattensingel GDA (4) Kattensingel GDA (5) Kattensingel GDA (6) Kattensingel GDA (7) Kattensingel GDA (8) Kattensingel GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen