Warmond, 21 november 2014

Vanavond omstreeks negen uur kreeg de politie melding van een woninginbraak op de Wasbeeklaan in Warmond, meerdere eenheden gingen hierop met spoed ter plaatse.

Het vermoeden bestond dat er nog daders in de omgeving aanwezig waren. Hierop is er een lange tijd met veel politiepersoneel zowel met de auto als met de motor in de omgeving, waaronder weilanden en stationsomgeving gezocht. De politie heeft ook nog om een politiehelikopter gevraagd maar deze was toen helaas niet beschikbaar. Uiteindelijk is de zoektocht na ongeveer anderhalf uur gestaakt zonder dat er iemand of iets werd aangetroffen. Een signalement van de daders was niet beschikbaar. Over een eventuele buit is ook nu nog niks bekend, als er een persbericht volgt zullen wij deze hierbij plaatsen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen