Hefbrug BKP (7)

Boskoop, 21 november 2014

Op vrijdagochtend rond kwart over zeven werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Hefbrug in Boskoop. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen tegen de Hefbrug te zijn gebotst.

De hefarm(en) van een kleine containervrachtwagen, waarmee de containers af en op de vrachtwagen worden geladen, bleken na zijn laatste klus niet helemaal naar beneden te zijn gegaan / was dit vergeten waarna hij bij de Hefbrug te hoog bleek en de hefarm(en) tegen de bovenkant van de Hefbrug botste. De vrachtwagen liep hierbij flinke schade op. De container die hij vervoerde kwam scheef naast de wagen te hangen en ook zijn rechter voorwiel had schade.

Met vakkundig werk van de bergers is de combinatie afgesleept. Door het ongeval was de Hefbrug enige tijd volledig afgesloten, hierdoor ontstonden flinke files. Het is bij ons niet bekend of de chauffeur gewond is geraakt. De brug liep geen ernstige schade op.

Foto’s: Marco van Bemmel

Hefbrug BKP (13)

Hefbrug BKP (3) [1600x1200]

Hefbrug BKP (2) Hefbrug BKP (3) Hefbrug BKP (4) Hefbrug BKP (5) Hefbrug BKP (6) Hefbrug BKP (9) Hefbrug BKP (10) Hefbrug BKP (11) Hefbrug BKP (8)

Cookievoorkeuren wijzigen