Ongeval A12 Bodegraven (6)Bodegraven, 21 november 2014

De hulpdiensten werden vannacht gewaarschuwd voor een ongeval op de A12 bij Bodegraven. Ter plaatse bleek een automobilist met zijn voertuig tegen de vangrail te zijn gebotst. De ogen van de man waren enkele seconden dicht gevallen waarna een ongeval onvermijdelijk bleek.

De ter plaats gekomen ambulancedienst heeft de man in de ambulance gecontroleerd maar uiteindelijk hoefde deze niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De auto kon alleen niet meer verder rijden en deze is dan ook opgehaald door een berger.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A12 Bodegraven (1) Ongeval A12 Bodegraven (2) Ongeval A12 Bodegraven (3) Ongeval A12 Bodegraven (4) Ongeval A12 Bodegraven (5)  Ongeval A12 Bodegraven (7) Ongeval A12 Bodegraven (8) Ongeval A12 Bodegraven (9) Ongeval A12 Bodegraven (10) Ongeval A12 Bodegraven (11)

Cookievoorkeuren wijzigen