Medische noodsituatie Waddinxveen (5)Waddinxveen, 20 november 2014

De ambulancedienst werd vanavond gealarmeerd voor ene medische noodsituatie in een woning aan de Mina Druckerhoeve in Waddinxveen. Al snel werd ook de politie en een tweede ambulance ter plaatse gevraagd.

Eenmaal ter plaatse werd duidelijk dat het slachtoffer met behulp van de brandweer het huis zou moeten verlaten en ook deze werd gealarmeerd. De brandweer van Waddinxveen kwam ter plaatse met een tankautospuit en die van Gouda met de autoladder. Uiteindelijk werd vanwege de ernst van de situatie ook het MMT gealarmeerd. Hoewel de alarmering voor de traumahelikopter was, kwam men ter plaatse met de auto in verband met onderhoud aan de helikopter. Omdat er ook op dit moment onderhoud is aan de auto van het MMT kwam men ter plaatse met een reserve voertuig.

Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies heeft afgespeeld in de woning is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Medische noodsituatie Waddinxveen (1) Medische noodsituatie Waddinxveen (2) Medische noodsituatie Waddinxveen (3) Medische noodsituatie Waddinxveen (4) Medische noodsituatie Waddinxveen (6) Medische noodsituatie Waddinxveen (7) Medische noodsituatie Waddinxveen (8) Medische noodsituatie Waddinxveen (9) Medische noodsituatie Waddinxveen (10) Medische noodsituatie Waddinxveen (11)

Cookievoorkeuren wijzigen