Medische noodsituatie Reeuwijk (6)Reeuwijk, 21 november 2014

De ambulancedienst werd vanavond gealarmeerd voor een onwelwording in een woning aan de Middelburgseweg in Reeuwijk. Ter plaatse bleek de toestand van het slachtoffer dusdanig ernstig dat een tweede ambulancevoertuig en tevens politie ter plaatse werd gevraagd.

Ook werd de brandweer van Boskoop gealarmeerd om de mensen van de ambulancedienst te assisteren met het tillen van het slachtoffer. Dit omdat het slachtoffer op een plek in de woning lag waarbij de ambulancemedewerkers haar niet alleen naar buiten kregen. De brandweer heeft de ambulancedienst hierbij geholpen waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Ook hierbij is onbekend wat er precies heeft afgespeeld in de woning.

Foto’s: Rens de Haan

Medische noodsituatie Reeuwijk (1) Medische noodsituatie Reeuwijk (2) Medische noodsituatie Reeuwijk (3) Medische noodsituatie Reeuwijk (4) Medische noodsituatie Reeuwijk (5) Medische noodsituatie Reeuwijk (6) Medische noodsituatie Reeuwijk (7) Medische noodsituatie Reeuwijk (8) Medische noodsituatie Reeuwijk (9) Medische noodsituatie Reeuwijk (10)

Cookievoorkeuren wijzigen