CHuygensstr.GDA_WSlagers_03

Gouda, 20 november 2014

Rond 11 uur vanmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een melding ongeval materieel (gasontsnapping) aan de Constantijn Huygensstraat in Gouda. Bij graafwerkzaamheden bleek een gasleiding te zijn geraakt.

Er ontsnapte flink wat gas en daarom werd de directe omgeving meteen afgesloten. De brandweer legde een waterscherm aan om het ontsnapte gas neer te slaan. Een medewerker van Joulz heeft een afsluiter dichtgedraaid zodat er geen druk meer op de leiding stond. De brandweer kon daarna retour en de omgeving werd weer vrijgegeven. Het duurde nog wel even voordat het bij het lek helemaal gasvrij was. Toen er uiteindelijk geen gas meer werd gemeten kon men beginnen met het repareren van de gasleiding.

Foto’s: Wim Slagers

CHuygensstr.GDA_WSlagers_01 CHuygensstr.GDA_WSlagers_02 CHuygensstr.GDA_WSlagers_04 CHuygensstr.GDA_WSlagers_05 CHuygensstr.GDA_WSlagers_06 CHuygensstr.GDA_WSlagers_07 CHuygensstr.GDA_WSlagers_08 CHuygensstr.GDA_WSlagers_09 CHuygensstr.GDA_WSlagers_10

 

Cookievoorkeuren wijzigen