Dakbrand (2)Hazerswoude Rijndijk, 19 november 2014

In een woning aan de Mozartlaan in Hazerswoude Rijndijk heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. De brandweer van Koudekerk was snel ter plaatse, omdat zij al op de weg waren voor een niet spoedeisende melding bij de Jumbo in Hazerswoude-Rijndijk.

De brandweer van Hazerswoude werd opgeroepen om deze melding over te nemen. De brand aan de Mozartlaan woedde in het dak. Om goed bij de brandhaard te komen heeft de brandweer een gedeelte van het dak open gelegd. Na wat sloopwerkzaamheden kon de brandhaard goed bestreden worden. Met behulp van een warmtebeeldcamera werd de brandhaard goed in de gaten gehouden. De schade aan de woning is flink. Hoe de brand is ontstaan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Dakbrand (1) Dakbrand (3) Dakbrand (4) Dakbrand (5) Dakbrand (6) Dakbrand (7) Dakbrand (8) Dakbrand (9) Dakbrand (10) Dakbrand (11)

Cookievoorkeuren wijzigen