Beknelling A20 NAY (6)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 18 november 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval met mogelijke beknelling op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Het betrof een ongeval aan het begin van de afrit bij Nieuwerkerk waarna de regio Rotterdam Rijnmond ter assistentie werd gevraagd.

Eenmaal ter plaatse betrof het een aanrijding tussen een vrachtwagen en twee personenauto’s op de baan richting Gouda. Al snel bleek dat er niemand bekneld zat en de brandweer had de schaar dus niet nodig.

De ambulancedienst heeft wel enkele personen gecontroleerd maar uiteindelijk bleek iedereen ongedeerd en hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Getuigen verklaarde dat de vrachtwagen met de linker voorkant één van de auto’s aantikte waarna deze over de weg tolde en door de tweede auto vol werd geraakt.

De schade was flink, wonder boven wonder raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Beknelling A20 NAY (1) Beknelling A20 NAY (2) Beknelling A20 NAY (3) Beknelling A20 NAY (4) Beknelling A20 NAY (5) Beknelling A20 NAY (7) Beknelling A20 NAY (8) Beknelling A20 NAY (9) Beknelling A20 NAY (10) Beknelling A20 NAY (11) Beknelling A20 NAY (12) Beknelling A20 NAY (13) Beknelling A20 NAY (14)

Cookievoorkeuren wijzigen