Snoystraat GDA (2)Gouda, 17 november 2014

De brandweer van Gouda werd vanavond rond 20:00 uur met spoed opgeroepen voor een mogelijke gaslucht die geroken werd op de Snoystraat in Gouda. De Officier van Dienst van brandweer Gouda en de politie werden ook gealarmeerd.

Ter plaatse hing er in de straat en de omgeving een vreemde lucht.  Na diverse metingen bleek het in ieder geval geen gas maar een soort barbecue lucht. In deze buurt bleek twee keer eerder al een melding te zijn gedaan waarbij dezelfde lucht als vanavond werd geroken. Waarschijnlijk gaat het dan ook om een soort geur welke sterk leek op de geur die je ruikt bij kolen die voor de barbecue worden gebruikt en welke door de wind door de buurt wordt verspreid. De brandweer kon na deze constatering weer onverrichter zaken retour.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Snoystraat GDA (1) Snoystraat GDA (3)Gaslucht Gouda (1)Gaslucht Gouda (2)Gaslucht Gouda (3)Gaslucht Gouda (4)

 

Cookievoorkeuren wijzigen